Deznodământ fericit pentru timișeni! Servicii medicale decontate din sistemul public de asigurări de sănătate

Peste o jumătate de milion de asigurați figurează în evidențele CJAS Timiș

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a încheiat semnarea actelor adiţionale cu medicii de familie din Timiş în procent de sută la sută. Astfel, toţi cei 412 medici de familie care se aflau în contract cu CJAS la sfârşitul anului 2017 acordă servicii medicale, în baza contractului semnat cu instituţia.

dumitrascu victor“Mulţumesc tuturor medicilor de familie pentru colaborarea foarte bună şi pentru faptul că au pus pe primul loc interesul pacienţilor. Ţin să mentionez că sunt alături de toţi furnizorii de servicii medicale şi sunt convins că, ori de câte ori sunt neclarităţi, prin dialog putem găsi soluţii pentru a rezolva orice problemă”, a declarat Victor Dumitraşcu, preşedinte-director general al CJAS Timiş.

În baza actului adiţional semnat cu casa de asigurări, pacienţii beneficiază de servicii medicale decontate din sistemul public de asigurări de sănătate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Deznodământ fericit pentru timișeni! Servicii medicale decontate din sistemul public de asigurări de sănătate

  1. Stiti ce mi se pare foarte interesant Titu Bojin a fost trimis in judecata de DNA pentru ca a fraudat Apele Romane prin firma Temadi ca si proba ar fi fost chiar o cerere de mana scrisa de Titu Bojin acum dupa ce a terminat mandatul de Presedinte al Consiliului Judetean Timis este din nou director la Apele Romane tocmai acea institutie care a fost acuzat ca a fraudat-o ETERNA SI FASCINANTA ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *