Ce a pățit șoferul care a blocat tramvaiul la Timișoara

Scriam, ieri, 3 ianuarie, despre un șofer care și-a parcat mașina într-un mod total neinspirat, blocând circulația unor tramvaielor.

Astăzi, Poliția Locală Timișoara a remis următorul comunicat:

„Polițiștii locali au intervenit ieri, în jurul orei 12.45, la o sesizare prin care se semnala faptul că un autoturism era parcat pe calea de rulare a tramvaiului în zona străzii Gheorghe Adam, lângă Spitalul de Cardiologie, blocând circulația acestuia.

La fața locului, polițiștii locali au constatat că pe liniile de tramvai se afla staționat un autoturism Hyundai, cu numere de Gorj, și au trecut la identificarea conducătorului auto pentru luarea măsurilor legale de sancționare și pentru a-i pune în vedere să mute mașina.

Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, a fost identificat și sancționat conform OUG 195/2002 cu amendă de 580 lei și trei puncte penalizare la permis, eliberand și calea de rulare a tramvaiului.

Menționăm că timpul scurs din momentul sesizării și până la sosirea la fața locului a echipajului de poliție locală a fost cel mai scurt posibil, conducătorul auto fiind identificat în cinci minute, astfel încât călătorii să nu fie puși în situația de a aștepta în mijlocul de transport în comun”.

Conform sursei, în cursul anului 2017, polițiștii locali au dat zeci de amenzi șoferilor care au blocat circulația mijloacelor de transport în comun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ce a pățit șoferul care a blocat tramvaiul la Timișoara

Lasă un răspuns