Dezamăgire cruntă pe „Francisc Neuman”: UTA – Dinamo 0-0

Dezamăgire cruntă pe "Francisc Neuman": UTA - Dinamo 0-0

UTA a remizat, 0-0, cu penultima clasată Dinamo, în etapa 26 din Liga 1. Arădenii au dominat teritorial jocul, însă au avut ocazii puţine şi nu au reuşit să înscrie, deşi au jucat cu doi oameni în plus în ultimul sfert de oră, notează TV Arad

Prima repriză a fost dominată de UTA, însă destul de steril, cu puţine faze de poartă. Mai exact, arădenii au avut doar două ocazii importante, ambele ratate de Filip Dangubic: în minutul 10, croatul a primit o pasă excelentă de la Isac, a scăpat singur cu Figueiredo, însă a trimis pe lângă poartă, iar în minutul 38, lovitura sa de cap a fost exact pe direcţia portarului dinamovist.

CITEȘTE ȘI: Video: Bomba sexy care a aruncat în aer Timișoara, în vremea lui Ceaușescu. Imagini dintr-un concert istoric

Acelaşi Dangubic a avut şi un gol anulat pentru offside. În minutul 42, Dinamo a rămas în 10 oameni: Ehmann a primit al doilea cartonaş galben pentru o lovitură aplicată lui Shlyakov.

Partea secundă a fost şi mai frustrantă pentru arădeni. Deşi au avut în primă fază un om în plus, iar spre finalul meciului chiar doi, după eliminarea lui Răuţă, utiştii nu au reuşit să înscrie. Cea mai importantă fază a reprizei i-a aparţinut lui Roger, care a lovit bara în minutul 63. Brazilianul s-ar putea afla la ultimul meci pentru UTA, înainte de transferul la CFR.

După acest egal, arădenii rămân la şase puncte de locul 6, iar şansele de a evolua în play-off rămân pur teoretice. Vineri, de la ora 17:30, „roş-albii” joacă la Craiova, pe terenul lui FC U.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns