Deţinutul evadat de la un penitenciar din vestul ţării a fost prins. Nu a opus rezistenţă

Deţinutul Felegyhazi Şandor, în vârstă de 32 de ani, care a părăsit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza municipiului Oradea, a fost prins sâmbătă de poliţiştii de la ordine publică – Poliţia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor, şi nu a opus rezistenţă.

CITEŞTE ŞI: Proiectul „Prima Bătaie” a fost adoptat tacit de Senat

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Oradea transmis, sâmbătă, părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare, iar bărbatul riscă închisoare de la şase luni la trei ani.

„Deţinutul Felegyhazi Şandor, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale, care a părăsit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea, a fost capturat, sâmbătă, în jurul orei 18,30, în Oradea, de poliţiştii de la ordine publică – Poliţia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, se arată în documentul citat.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat prins într-un motocultor, transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara

Conducerea Penitenciarului Oradea a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.
Deţinutul a părăsit punctul de lucru, vineri, în jurul orei 13, unde desfăşura activităţi lucrative de igienizare spaţii verzi în exteriorul locului de deţinere, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns