Derby rejucat între Poli Timişoara şi Rapid, în mediul online

Politehnica Timisoara Rapid Bucuresti afis fotbal online

În lipsa partidelor de pe dreptunghiul verde, Politehnica Timişoara va juca fotbal în mediul online. Iar începutul este cât se poate de interesant.

Derby-ul cu Rapid Bucureşti, 0-0 pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în 1 martie, în etapa a 23-a a Ligii a II-a, va fi rejucat în spaţiul virtual şi va putea fi urmărit pe canalul de Youtube al clubului alb-violet.

Duelul este programat duminică, de la ora 19, cei interesaţi putând să cumpere bilete pentru acesta, iar încasările vor fi donate Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

„Vremurile dificile pe care le traversăm nu ne pot șterge dragostea de fotbal. Avem în inimă ritmul tobelor, simțim în nări mirosul fumigenelor, ne crește pulsul atunci când ne gândim la un gol al echipei pe care o iubim. Din păcate toate acestea ne sunt pentru moment interzise, însă nu putem sta deoparte de REGELE FOTBAL. La puțin mai bine de o lună de la meciul de pe Păltinișanu încheiat nedecis, ne întâlnim din nou cu frații de la Rapid București. De această dată într-un meci-eveniment disputat pe consolă, între echipele de ESports ale Politehnicii și Rapidului. Duminică seara vă așteptăm pe toți în fața monitoarelor sau a televizoarelor, pentru a vedea un nou episod al unei întâlniri în familie! Partida va fi transmisă prin intermediul canalului oficial de Youtube al clubului nostru. Pentru această întâlnire specială pot fi achiziționate bilete, la fel ca pentru un meci real. Cumpărând un bilet veți susține lupta pe care personalul medical din prima linie o dă împotriva efectelor devastatoare ale Covid-19. Toate încasările generate de partida Politehnica v. Rapid vor fi redirecționate către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara, pentru a fi folosite la suplimentarea stocurilor de echipamente de protecție personală pentru medici și asistente. Ei au nevoie de noi. Noi avem nevoie de ei. Doar împreună vom reuși să trecem peste această întâmplare. Stăm acum separați ca să ne îmbrățișăm mai puternic apoi! Cum poți susține inițiativa? Cumpără-ți bilet virtual de intrare la meci – obligatoriu pentru orice polist! Toate încasările vor fi donate Spitalului ”Victor Babeș” cu scopul achiziționării de echipamente de protecție personale pentru cei din linia întâi – https://bit.ly/2WSaNkP. Trimite SMS la numărul 8841 cu textul DONATIE (2 EUR/SMS). Donează direct în contul spitalului – cont RO84RNCB0255113757760002 (Asociația Dr. Victor Babeș Timișoara, CUI 18737642), cont deschis la BCR. Distribuie evenimentul și invită-ți prietenii la un nou meci între frați!” se arată într-un comunicat al divizionarei secunde Politehnica Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns