Deputatul Simonis, atac la primarul Robu

Alfred Simonis, deputat PSD, nu ratează nici o ocazie de a-l taxa pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, „legătura” dintre cei doi fiind mai veche, de pe vremea în care actualul parlamentar era consilier local. De data aceasta, Simonis are suspiciuni în privinţa modului în care unii apropiaţi ai lui Robu au ajuns să primească terenuri pentru case din patrimoniul public.

„Nicolae Robu se comportă ca un adevărat baron local, transformând instituția primăriei în sursă a bunăstării pentru el și camarila sa din PNL Timiș. Am aflat cu surprindere că printre tinerii timișoreni care vor beneficia de terenuri pentru case se numără câțiva dintre cei mai apropiați colaboratori.

Nimeni nu poate să creadă explicațiile halucinante ale domnului Robu, care acum nu mai dă vina pe funcționari, ci pe calculatorul care a repartizat terenurile către obedienții săi consilieri. Nu știm încă dacă la mijloc e vorba de ilegalități, însă din punct de vedere moral, Robu și echipa sa au picat un examen important.

Solicit primarului PNL al Timișoarei sa facă publice pe site-ul municipalităţii punctajele tuturor celor care și-au depus dosare”, este poziţia deputatului Alfred Simonis.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Deputatul Simonis, atac la primarul Robu

Lasă un răspuns