VIDEO! ACS Poli, în careul de aşi al Cupei României, după 6-5 la penaltiuri cu CFR Cluj

A fost nevoie de prelungiri şi lovituri de departajare pentru stabilirea primei semifinaliste a Cupei României.

Timişorenii au spus că-i încurcă meciul cu CFR Cluj din competiţia KO şi că mai importante sunt partidele din Liga I, unde luptă pentru evitarea retrogradării, dar şi fără a-şi dori foarte mult calificarea în penultimul act au reuşit să treacă de deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, de care au dispus cu 6-5 în urma execuţiilor de la punctul cu var, la finalul timpului regulamentar şi al celor două reprize suplimentare de câte 15 minute tabela indicând scorul de 0-0.

Mai mult, ACS Poli a evoluat în inferioritate numerică din minutul 49, când Şeroni a fost eliminat pentru un fault comis asupra lui Rus.

Deşi s-a încheiat fără gol în 120 de minute, meciul a fost unul cu ritm bun, plăcut ochiului, cu multe ocazii la ambele porţi, puţinii spectatori care au fost prezenţi în tribunele stadionului „Dan Păltinişanu” bucurându-se la final pentru decizia luată.

Ardelenii au trimis mingea în bară prin Larie (min. 4), iar alb-violeţilor li s-a anulat un gol marcat dintr-o poziţie regulamentară, nefiind vorba de ofsaid, aşa cum au demonstrat-o reluările, la faza din care Bărbuţ a scuturat plasa adversă (min. 64).

În alte două rânduri au cerut gazdele penalty, de fiecare neacordate.

Drăghici, Fucek, Soljici, Bărbuţ, Scutaru şi Neagu au marcat pentru ACS Poli la loviturile de departajare, iar Străuţ a ratat.

ACS Poli Timişoara: Curileac – Străuţ, Cânu, Scutaru, Şeroni – Poparadu (Popovici ’49; Drăghici ‘119), Soljici – Bărbuţ, Croitoru, Fucek – Henrique (Neagu ’54). Rezerve neutilizate: Smaranda, Bocşan, Novak, Mailat. Antrenor: Ionuţ Popa.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “VIDEO! ACS Poli, în careul de aşi al Cupei României, după 6-5 la penaltiuri cu CFR Cluj

  1. ionut popa este antrenorul potrivit,merita statue,este noul pärinte al acestei echipe,bravo lui si conducerii.

  2. ani de zile am venit sa vad pe poli nu inteleg studenti din timisoara de ce se comporta astfel nu vor putea säspunä mai tirziu am fost student in timisoara fost , amfost si in liga 2 a in deplasari,ce vremuri frumoase 1961 -1968. tINERI acolocul vostru linga echipa,vä spune un om de 80 ani,prietena a fost in clasament dupa poli si apoi chiar ca sotie si astazi dupä 53 ani de casnicie de dragul meu este polistä.

Lasă un răspuns