Depistați pozitiv, după vaccinare, la Timişoara. Ce spune Cristian Oancea

Cristian Oancea: "Am mai spus-o și o repet, acest val 4 de Covid 19, care ne va lovi cu forță, este valul nevaccinaților"

Trei angajați ai Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Timișoara au fost diagnosticați cu COVID-19, după ce au fost vaccinați.

Managerul unității, Cristian Oancea, a explicat că situația este una normală în condițiile în care gradul maxim de imunizare intervine abia după administrarea celei de-a doua doze.

CITEŞTE ŞI: Girocul are cea mai mare rată de infectare din judeţ: 7,47! Este urmat de Moşniţa Nouă – 6,26 şi Dumbrăviţa – 5,95

“Noi am avut IT-istul spitalului cpruia a doua zi după vaccinare îi curgea nasul și l-am testat și a fost pozitiv n-am pus în seama vaccinării. Am mai avut încă două cadre medicale, una dintre ele lucrează la Pneumologie, una la Terapie Intensivă, care au făcut COVID, dar aceste fenomene sunt normale. De ce? În primul rând nu erau în perioada de imunizare. În al doilea rând, și dacă te vaccinezi poți să dezvolți o formă ușoară de boală. Și în al treilea rând nu au făcut rapelul care oferă protecția completă, cea de 95 la sută”, explică managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Cristian Oancea.

CITEŞTE ŞI: Fără reacţii adverse la persoanele vaccinate anti-Covid în Timiş

Acesta susține că, deși unei persoane cu COVID-19 se recomandă vaccinarea la 30 de zile de la obținerea unui test negativ, nu e nicio problemă dacă o persoană se vaccinează în timp ce are boala fără să știe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns