Fără reacţii adverse la persoanele vaccinate anti-Covid în Timiş

15 ianuarie, termen pentru școli să trimită o situație cu angajații care vor să se vaccineze / Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea școlilor

În județul Timiș, niciuna dintre persoanele vaccinate nu a prezentat reacții adverse. Până joi, au fost vaccinați angajații unităților sanitare: la Spitalul Municipal Lugoj 160, la Spitalul Orășenesc Făget 60, la Sânnicolau Mare 85, la Deta 110, Jimbolia 75, Spitalul „Louis Țurcanu” Timișoara 536, Spitalul Militar 275, Spitalul Municipal Timișoara 360, Spitalul CFR 211, Spitalul „Victor Babeș” 500, Spitalul Județean 1.408.

CITEŞTE ŞI: Mandat de arestare, emis pe numele lui Donald Trump

„În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Timiș, in cadrul etapei I de vaccinare împotriva COVID-19 s-a administrat un număr total de 912 doze. Este vorba de 125 de persoane angajate la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” Timișoara, 30 la Spitalul Militar, 120 la Spitalul Municipal Timișoara, 455 la Județean, 107 la Spitalul CFR, 45 de la unitatea spitalicească din Sânnicolau Mare și 30 la Jimbolia.

Menționăm faptul că, de la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Timiș, s-au administrat 3.780 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2. Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică)”, au transmis autoritățile timișene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *