Demitere-şoc la fosta RATT

RATT 3

Nebunie totală la Societatea de Transport Public Timişoara (fosta Regie Autonomă de Transport Public Timişoara – RATT). Directorului general-adjunct Nicolae Bitea i-a fost desfăcut contractul de muncă la doar o lună şi jumătate după ce fusese instalat în funcţie!

bitea 1Măsura a fost luată de directorul general Ioan Goia, care se pare că nu îl agrea pe Nicolae Bitea în această funcţie de conducere.

O posibilă explicaţie a gestului lui Goia este aceea că Bitea a avut o luare de poziţie tranşantă la ultimul consiliu de administraţie, când a invocat lipsa de comunicare şi de transparenţă la nivel decizional, fapt ce i-a fost fatal.

Demiterea lui Bitea vine într-un moment foarte tensionat la nivelul STPT, angajaţii fiind extrem de iritaţi de faptul că sunt probleme uriaşe cu acordarea salariilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Demitere-şoc la fosta RATT

  1. GOIA E UN MAGAR, CINE DRACU IL TINE ACOLO? SALARIATII RATT NU SI -AU LUAT SALARIILE DE 2 LUNI, NORMAL CA DEMITE TOT CE E BUN IN PREAJMA LUI!!!!!!!! PE CIND VA FI DEMIS GOIA?

  2. Goia face tot ce poate să dispară sindicatul ARMONIA , deoarece îi încură treburile ,EL ARE SINDICATUL LUI CU CARE FACE TREABĂ ,iar ARMONIA ,trebuie să dispară ,.Goia hotărăște din ce sindicat faci parte , la ce icoană te închini , dacă te opui vei avea de suferit cum au membrii ARMONIA : sunt marginalizați ,hărțuiți , discriminați , amenințați în numele lui Goia , așa că băgați-vă mințile în cap , dacă Goia spune că mergi la biserica asta , la asta mergi și dacă ești de altă religie …

  3. Citez:”sunt probleme uriaşe cu acordarea salariilor”. Opinia mea este ca salariile nu se „acorda” (cum ar fi de exemplu un titlu onofic) ci trebuiesc platite in baza contractului de munca si al muncii prestate de angajati. Daca aceste plati nu se efectueaza, angajatul (sau angajatii) ar trebui sa intre in litigiu cu angajatorul, exista o legislatie de dreptul muncii si exista tribunale care decid cine are sau nu dreptate. Atata timp cat acesti oamnei, zic eu saracii de ei, protesteaza in fata primariei sau se adreseaza presei locale, nu se va rezolva nimic. Daca ma gandesc cate nume a avut aceasta intreprindere/firma in decursul anilor, (IGOT, ITT, RATT samd) cred ca o noua „rebotezare” nu va schimba nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *