Demisie la vârful Ministerului Tineretului și Sportului, după ce a fost prins băut la volan

Secretarul de stat Oltean Csongor, din Ministerul Tineretului și Sportului, și-a dat demisia după ce a fost oprit de poliție sub influența alcoolului. Anunțul a fost făcut atât pe Csongor, cât și de liderul UDMR, Kelemen Hunor. Potrivit polițiștilor, secretarul de stat avea o alcoolemie de 0,4/mie

CITEȘTE ȘI: Ies la iveală informații cumplite: copiii din Caraș-Severin găsiți după mai bine de 24 de ore ar fi fugit de acasă din cauza bătăilor încasate

„Azi dimineață (vineri – N.R.) am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”, a anunțat Csongor.

„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, a anunțat și Kelemen Hunor pe pagina sa.

La scurt timp, Poliția municipiului Sfântu Gheorghe a comunica circumstanțele incidentului.

„În dimineața de 04.06.2021, orele 04.15, lucratorii Biroului Rutier al Pol Mun Sf Gheorghe au oprit in mun. Sf. Gheorghe, la intersectia str. Kosuth Lajos/Varadi Joszef, autoturismul cu nr. de inmatriculare B95BZH.

În urma legitimării conducatorului auto, s-a stabilit că acesta se numeste Oltean Csongor, iar autoturismul este proprietatea UDMR.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, iar rezultatul a fost de 0,43mg/l.

Dupa testarea alcoolscopica, acesta și-a declinat calitatea de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sporturilor.”

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns