Debut spectaculos pe două roţi

pascota1

La finalul săptămânii precedente au avut loc primele două etape ale Campionatului Naţional de Viteză pe Circuit, etape care au contat şi în Campionatul European BMU, printre concurenţi regăsindu-se şi piloţii timişeni Patrick şi Ionel Pascotă.

Circuitul de la Serres (Grecia) a fost gazda etapelor de debut ale Campionatului Naţional de Viteză pe Circuit. Confom aşteptărilor, Ionel Pascotă, participant la clasa 600 cmc Supersport, a încheiat ambele etape pe prima poziţie a clasamentului competiţiei interne.

La Campionatul European BMU, el a terminat pe locul al patrulea în ambele runde, având în faţă încă opt etape pentru a recupera poziţia de lider pe care a avut-o la finalul ediţiei trecute a întrecerii continentale. Marea surpriză s-a dovedit a fi, din nou, puştiul-minune Patrick.

La nici 12 ani, reprezentantul celei de-a patra generaţii Pascotă a participat, în premieră, la clasa 300 cmc Supersport, aceasta fiind prima lui cursă pe un circuit cu asfalt şi prima oficială pe o motocicletă atât de mare.

El a încheiat ambele etape ale competiţiei naţionale pe locul al treilea, în timp ce în Campionatul European BMU a punctat din poziţiile şapte şi, respectiv, opt.

„A fost o etapă de vis! Patrick reuşeşte să ne surprindă din nou cu comportamentul său pe circuit. S-a descurcat excepţional şi sunt foarte mânderu de el.

În cazul meu, lucrurile puteau sta şi mai bine, dar competiţiile sunt destul de lungi şi am timp să recuperez terenul pierdut.

Aici mă refer la Campionatul European BMU, acolo unde nu am reuşit o clasare aşa cum mi-am dorit!”, a precizat Ionel Pascotă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns