De trei ori…”Ferma animalelor”

aualeu

Cei care doresc să vizioneze spectacolul „Ferma animalelor”, al Teatrului Auăleu, sunt aşteptaţi la Scârţ Loc Lejer (strada Laszlo Szekely nr. 1) preț de… trei reprezentații consecutive, care vor avea loc în serile de 12, 13 și 14 ianuarie, de la ora 19,30.

„Christine Cizmaș, Ioan Codrea, Marian Pîrvulescu, Cari Tibor, Cristian Popescu, Andrei Racolța, Norbert Lovasz și Ovidiu Mihaiță își cer scuze în fața porcilor, a vacilor, a cailor, a oilor, a măgarilor, a câinilor precum și în fața tuturor celorlalte vieţuitoare, fiindcă trebuie să se folosească de imaginea lor pentru a spune această poveste omenească.

Vă rugăm să înțelegeți că unele dobitoace din regnul uman nu ar putea accepta o asemenea poveste și s-ar supăra, ne-ar bate, ne-ar amenda sau cine știe ce altă grozăvie ar mai face… așa că vă rugăm să ne înțelegeți, nu e vorba de voi, e vorba de noi.

Cu toate că am trecut din totalitarism în democrație prin sângele unei revoluții, încă mai suntem nevoiți să umblăm cu măști…”, subliniază artiştii din echipa Auăleu. Rezervări de locuri la spectacolul „Ferma animalelor” se pot face la numărul de telefon 0751- 892340.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns