De când se pot plăti impozitele la Timişoara şi cine beneficiază de o bonificaţie de 10%

După cum a anunțat Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara (DFMT) la sfârșitul anului trecut, încasarea impozitelor și taxelor locale va fi reluată începând cu data de 15 ianuarie.

Până atunci, Biroul Evidenţă Contribuabili şi Încasări Bugetare va încasa doar obligaţiile constând în amenzi. Serviciile de specialitate din cadrul DFMT eliberează certificate de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri la bugetul local atât pentru persoane fizice, cât şi juridice, doar pentru acele imobile pentru care nu este necesară prelucrarea informatică a datelor patrimoniale şi/sau nu este necesară achitarea obligaţiilor restante.

Activitatea de înregistrare a cererilor de eliberare a certificatelor de atestare fiscală va fi reluată tot din 15 ianuarie. Reamintim că, la Timișoara, impozitele și taxele locale nu au crescut în acest an, cel puțin deocamdată.

De asemenea, termenul până la care contribuabilii pot beneficia de o bonificație de zece la sută din valoarea impozitelor, la achitarea integrală a acestora pe anul în curs, este 31 martie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns