Dar prețios, păstrat cu bucurie

mitropolitul Ioan

În luna februarie a acestui an, administrația locală din Tomești s-a mutat într-un nou sediu. Clădirea, pe două nivele, a fost reabilitată şi recompartimentată integral.

La parter are birouri pentru taxe şi impozite, viceprimar, agent agricol, secretar, grupuri sanitare, birou pentru inspectorii de la social şi situaţii de urgenţă, cultură şi casierie, iar la etaj se află biroul primarului, contabilului, promotorului local, sala de şedinţe şi grupurile sanitare.

„Inaugurăm noul sediu al Primăriei Tomeşti, reabilitat prin fonduri europene în proporţie de 50% şi de la bugetul local tot 50%. Sperăm ca, prin modernizarea lui, cetăţenii comunei Tomeşti să beneficieze de tot confortul necesar”, declara atunci primarul Costel Medelean.

primaria-tomestiLa festivitatea de inaugurare au participat mai multe personalităţi judeţene, printre care Î.P.S Ioan, mitropolitul Banatului, Nicolae Robu, primarul Timişoarei, dar și primari din localități timișene.

Oferindu-i în dar o icoană pe care edilul a primit-o cu recunoștință și smerenie, Î.P.S. Ioan l-a îndemnat pe primarul Costel Medelean ca, atunci când ia decizii importante pentru comunitate, „să asculte și de Dumnezeu”.

Acesta a așezat obiectul de cult la el în birou și, după cum mărturisește, nu a uitat sfatul oferit de Mitropolit. „Este, icoana primită de la Sfinția Sa, un dar prețios, atât pentru mine cât și pentru oamenii din Tomești. Un dar pe care îl păstrez cu mare bucurie și recunoștință”, declară primarul Cornel Medelean.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *