Cadavrul unei femei, dezbrăcată aproape complet, găsit în albia unui râu din Banat!

cadavru 1

Un grup de tineri pasionați de plimbări cu ATV-urile în mijlocul naturii au avut parte astăzi de imagini horror în timp ce urcau prin pădure, pe marginea unui râu din zona comunei Marga!

La un moment dat, aceștia au zărit în apă, printre pietre, cadavrul în descompunere al unei femei. Au sunat imediat la Poliție și au anunțat că în apă zace o femeie decedată de ceva vreme, aceasta fiind dezbrăcată aproape complet. Pe malul apei au fost găsite mai multe haine care, probabil, i-au aparținut femeii.

Cadavrul prezenta mai multe răni la nivelul genunchilor și a fost găsit cu fața în sus. Potrivit Ceciliei Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, cadavrul a fost identificat ca fiind al unei femei dispărute la data de 13 septembrie. Poliţiştii orașului Oțelu Roșu au fost anunțați atunci că o femeie de 61 de ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Aurica Chioran nu a mai fost văzută din acea zi până astăzi, când au fost alertați oamenii legii. În ciuda împrejurărilor misterioase în care a fost găsit cadavrul, din primele informații pare exclusă varianta unei crime, dar cauza morții femeii va fi elucidată abia după efectuarea necropsiei.

expressdebanat.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *