Daniel Vasilcin: „Fiecare meci pe care îl vom juca în Liga a III-a va fi o sărbătoare pentru comunitatea din Dudeştii Vechi”

După promovarea istorică bifată recent, echipa din Dudeştii Vechi a început negocierile pentru aducerea unor fotbalişti cu care să-şi întărească lotul în vederea participării în ediţia 2021-2022 a celui de-al treilea eşalon.

Antrenorul principal Daniel Vasilcin caută întăriri pentru toate compartimentele.

„Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, pentru că vrem să întărim lotul. Trebuie să fim mai puternici în toate compartimentele. Avem nevoie şi de juniori născuţi în anii 2001 şi 2002. Îi vom căuta în zona noastră, sunt destui jucători tineri talentaţi în judeţ care pot face faţă rigorilor din Liga a III-a”, ne-a declarat Daniel Vasilcin.

Reunirea lotului Pobedei este prevăzută pentru data de 10 iulie.

Cantonamentul va fi efectuat la Buziaş sau la Moneasa.

„Antrenamentele se vor relua în 10 iulie, vrem să facem o pregătire centralizată, încă nu ştim unde, în care vom insista pe pregătirea fizică. La revenirea din cantonament vom avea o serie de amicale cu echipe bune. Nu am legat încă nimic, cert este că ne aşteaptă un campionat foarte greu, cu echipe cu experienţă la nivelul Ligii a III-a, trebuie să ne ridicăm la nivelul competiţiei şi să reprezentăm cu mândrie comuna Dudeştii Vechi. Campionatul va începe în 28 august, dar încă nu se ştie componenţa seriilor şi numărul echipelor”, ne-a mai spus tânărul antrenor al Pobedei.

Din punct de vedere financiar nu vor fi probleme, primindu-se deja asigurări în acest sens, iar obiectivul pentru sezonul următor va fi menţinerea pe cea de-a treia scenă fotbalistică a ţării.

„Fiind o nou-promovată, avem ca obiectiv evitarea retrogradării. Ne-a asigurat domnul primar că nu vom avea nici o problemă de natură financiară în Liga a III-a. Fiecare meci pe care îl vom juca în Liga a III-a va fi o sărbătoare pentru comunitatea din Dudeştii Vechi. Vom încerca să le câştigăm pe toate, cum de altfel ne reprezintă numele, Pobeda însemnând victorie”, a conchis Daniel Vasilcin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns