Cine este persoana cheie din ancheta asasinatului cu bombă de la Arad. Ar fi avut o relație extraconjugală cu victima

Video! Poliția Română vine cu noi detalii în cazul mașinii care a explodat în Arad, cu un afacerist în ea

În secvențele filmate sâmbătă – imediat după ce maşina în care se afla Ioan Crişan a fost fost aruncată în aer – este surprinsă o persoană cheie în ancheta asasinării omului de afaceri: directorul executiv al firmei lui.

CITEȘTE ȘI: Încep lucrările la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”

Femeia stă pe o bancă, însoţită de câţiva bărbaţi, aproape de locul exploziei. A fost audiată mai multe ore de procurori. De aproape 10 ani ar fi fost foarte apropiată de Crişan şi ştie multe despre afacerile lui. Autoturismul în care a fost ucis bărbatul ar fi fost chiar înregistrat pe numele unei rude de-a ei – spun surse din anchetă.

Dumitru Coarnă, fost președinte FSNPPC: „Era vorba de nişte relaţii extraconjugale, da am înţeles că erau nişte relaţii asumate. Toată lumea ştia. De aceea a fost sigilată locuinţa. A fost cercetată, au fost ridicate anumite probe care ne pot duce la o concluzie.”

Directorul executiv al firmei lui Ioan Crişan se ocupă şi de contabilitatea afacerilor bărbatului – spun surse din ancheta.

În acelaşi timp, este şi consilier local în comuna unde Crişan avea ferma de somn african şi unde îşi ţinea camioanele folosite pentru transport – inclusiv în afara ţării.

Localitatea este situată la graniţa cu Ungaria iar ferma este într-o zonă izolată. În jur are doar terenuri agricole.
Posibilele legături ale lui Crişan cu reţelele de traficanţi sunt verificate în continuare. Camioanele lui ajungeau în ţări din Europa de Est – cel mai des Bulgaria şi Ucraina.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns