Daniel Benzar va juca la SSU Politehnica Timișoara

Daniel Benzar va juca la SSU Politehnica Timișoara

Fotbalistul Daniel Benzar a semnat cu SSU Politehnica Timișoara un contract valabil până la 30 iunie 2023. Acesta are 23 de ani, s-a născut în orașul de pe Bega, și este de meserie mijlocaş lateral, putând evolua şi pe alte posturi din compartimentul ofensiv. A început fotbalul la LPS Banatul şi lovește mingea cu ambele picioare.

La nivel de seniori a jucat pentru cluburile FCSB, Academica Clinceni, FC Voluntari, Dunărea Călăraşi şi Rapid București. În sezonul trecut a înscris un gol în nouă apariţii în Liga a II-a pentru formația giuleșteană, care a acces pe prima scenă a fotbalului românesc. Are o prezenţă şi un gol marcat în cupele europene pentru FCSB (4-0 cu Rudar, în Europa League – sezonul 2018-2019). În total, are 53 de partide jucate şi şase goluri marcate în Liga I.

„Mă bucur că m-am întors la Timişoara, la o echipă de tradiţie, sper să promovăm în Liga I. Locul Timişoarei este acolo, nicidecum în Liga a II-a. Aştept suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, să ne ajute în îndeplinirea obiectivului”, a declarat Daniel Benzar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *