Dan Negru: „Deci, Musk n-o fost ­čĄ¬” Ce spune timi┼čoreanul despre haosul ┼čtirilor din ultima vreme

Dan Negru: "Deci, Musk n-o fost ­čĄ¬" Ce spune timi┼čoreanul despre haosul ┼čtirilor din ultima vreme

Omul de televiziune timi┼čorean Dan Negru a comentat scurt, pe contul s─âu de Facebook, despre cum┬á haosul ┼čtirilor din pandemie ┼či despre r─âzboiul ruso-ucrainean ┼či, mai nou, despre vizita (care nu a mai avut loc) ├«n Rom├ónia a lui Elon Musk au sl─âbit ├«ncrederea rom├ónilor ├«n televiziuni.

„├Än anul 1 la Facultatea de Jurnalism se ├«nva╚Ť─â c─â o ╚Ötire trebuie s─â r─âspund─â la 5 ├«ntrebari: „cine?” , „ce?”, „c├ónd?” , „unde?”, „cum?”.

Noul rol al presei e să mestece știrile de-a valma apărute în online, doar că prezentatorii tv de știri stau cu telefoanele în mână și dau breaking-news-urile citindu-le de pe telefon.

C├ónd cite╚Öti breaking-newsu’ de pe telefon confirmi c─â ╚Ötirea a ap─ârut deja ├«n online! A╚Öa s-a ├«nt├ómplat cu fake newsu’ Elon Musk.

Haosul știrilor din pandemie și din război au slăbit încrederea în tv. Acum Elon Musk a mai pus și el o cărămidă la neîncredrere!

Sa ne ├«ntoarcem la ╚Ötirile verificate „cine?/ ce? / c├ónd? / unde? / cum?!

S─â ne ├«ntoarcem la cele vechi, va fi un progres. Noi, cei din tv, mai bine s─â murim ├«n condi╚Ťii onorabile dec├ót s─â tr─âim fur├ónd breaking newsurile din online!”, a scris Dan Negru.

CITE┼×TE ┼×I: Prim─âria Timi╚Öoara lanseaz─â o platform─â de sesiz─âri


Comentariul dumneavoastr─â va fi publicat dup─â ce va fi analizat de c─âtre un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
├Änainte de a posta, citi┼úi aici regulamentul: Termeni legali ┼či condi┼úii.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *