Primăria Timișoara lansează o platformă de sesizări

Primăria Timișoara lansează o platformă de sesizări

Primăria Timișoara lansează o platformă de sesizări

Primăria Municipiului Timișoara lansează o nouă platformă de sesizări, disponibilă în primă fază pe browser și în testare ca aplicație mobilă. Platformele vechi de depus sesizări online vor fi închise.

„Noua platformă va transparentiza administrația locală mai mult decât oricare altă schimbare pe care am adus-o până acum și ne va aduce orașul în rândul orașelor europene, cu un serviciu public ușor de urmărit și care să ajute cetățenii.

CITEȘTE ȘI: Colterm întrerupe furnizarea apei calde și a căldurii pe mai multe străzi din Timișoara

Deschidem un nou capitol pentru primărie și eliminăm o problemă foarte veche, prin care sesizările primeau un răspuns, dar apoi nu erau trasate sarcinile, nu era integrată cererea în procedurile interne și problema rămânea nerezolvată.

Sunt unele probleme din oraș pe care oricine poate înțelege că nu le putem rezolva în 30 de zile, așa cum ne cere legea să dăm un răspuns, cum ar fi, de exemplu, să reparăm o stradă.

Acolo trebuie să o includem în planul de reparații, să alocăm un buget sau chiar să pornim demersurile pentru o investiție. Problema pe care o aveam înainte era că astfel de sesizări primeau răspuns și cu asta se închidea povestea.

De azi, însă, problema nu mai dispare în neant, ci este fie rezolvată, fie intră într-un plan mai amplu și va fi rezolvată alături de alte probleme similare”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Platforma de sesizări va putea fi accesată direct de pe https://sesizari.primariatm.ro sau de pe pagina primăriei la secțiunea de sesizări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *