Colterm întrerupe furnizarea apei calde și a căldurii pe mai multe străzi din Timișoara

Mai mulți timișoreni rămân fără apă caldă și căldură

Colterm întrerupe furnizarea apei calde și a căldurii pe mai multe străzi din Timișoara

Colterm anunță că pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 01.11.2022, de la ora 9ºº până la ora 15ºº, la punctele termice 34, 43, 43A, 44, 46 și la Modul Aquatim.

CITEȘTE ȘI: 3.000 de puieți vor fi plantați la Biled, în cadrul unei campanii la care sunt invitați să participe și localnicii

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: C. Brediceanu, Balta Verde, Reg. 6 Artilerie Grea, Mircea cel Bătrân, Martir Petre Domășneanu, Deportații din Bărăgan, Martir Spiru Blănaru, Iancu Brezeanu, Macilor, Circumvalațiunii, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatti, Acad. Sextil Pușcariu, Popa Laurențiu, Suceava, Zenit, Cascadei, Cetății, Mart. Remus Tășală, Gh. Lazăr, J.S. Bach, Madrid, Salciei.

”Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, transmit reprezentanții societății.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *