Dan Negru: „Am pus un pariu”

Dan Negru: "Am pus un pariu"

Bănăţeanul Dan Negru va realiza la Kanal D o emisiune de cultură generală. Prezentatorul spune că va miza pe acest tip de program care la noi lipseşte din grila televiziunilor, potrivit okmagazine.ro.

“Am pus un pariu! Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura ţară europeană unde quiz-urile cu întrebări de cultură generală lipsesc din programele marilor televziuni.

12 quiz-uri difuzează principalele televiziuni englezeşti, italienii au 11 şi francezii 8. Până şi bulgarii le au la marile televiziuni!

În America, quizz şi ştirile sunt cele mai de succes programe tv. Noi le ocolim! Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-şi pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit.

Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D . În primul pas aducem cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au şi maimuţele nu au.

Să o arătam şi la televizor! E o provocare! E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu creşti, şi dacă nu creşti, nu trăieşti!

CITEŞTE ŞI: Administraţia condusă de Dominic Fritz ”tunde la zero” tradițiile locale. Război împotriva micilor întreprinzători timişoreni. Foto

Cultura generală la televizor în concursuri quiz.

<Eşti nebun, e un risc în România>, îmi spun toţi! Cel mai mare risc e să nu-ţi asumi niciunul”, a comentat Dan Negru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dan Negru: „Am pus un pariu”

  1. la tvr plictisitor programul 2 Iantu-gataiantu se chinuie cu un astfel de format….
    audienta 0,55%…
    am vazut ceva la italieni, dar cred ca este greu cu acest format standard.
    poate ceva mai modern sa mearga.

Lasă un răspuns