Rupanu, Neculau și Chiriac, de la SCM Timişoara, în lotul României pentru meciul cu Portugalia

Rupanu, Neculau și Chiriac, de la SCM Timişoara, în lotul României pentru meciul cu Portugalia

Rupanu, Neculau și Chiriac, de la SCM Timişoara, în lotul României pentru meciul cu Portugalia. Staff-ul naționalei de rugby a României a anunțat lotul de 35 de jucători pentru partida de sâmbătă, 12 februarie, cu Portugalia, din Rugby Europe Championship (REC). Jocul va avea loc pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, de la ora 17:30 (în direct pe TVR 1) și face parte și din campania de calificare la Cupa Mondială din Franța.

Cei trei jucători selecționați de la echipa timişoreană, Gabriel Rupanu, Vlad Neculau și Ciprian Chiriac, au fost reținuți în lotul de 35 pentru această confruntare.

„Mă bucur foarte mult pentru eseul marcat de Rupanu cu Rusia. Am vorbit cu el și l-am felicitat pentru ceea ce a reușit să realizeze individual, dar și cu echipa. Neculau și Chiriac sunt și ei acolo și ne fac mândri că ne reprezintă la națională. Îmi doresc să stea cât mai mult în cantonamentul stejarilor, iar noi de aici le ținem pumnii tuturor și ne dorim ca sâmbătă să obținem acea victorie importantă cu Portugalia”, a declarat Valentin Calafeteanu, antrenor SCM Timișoara.

Mijlocașul Gabriel Rupanu (foto) a marcat al patrulea eseu al naționalei noastre, în victoria de sâmbătă, 5 februarie, România – Rusia 34-25, în Rugby Europe Championship.

Naționalele care termină pe primele două locuri, în clasamentul cumulat REC, edițiile 2021 și 2022, se califică direct la competiția din Franța, iar cea de pe locul al treilea va juca în recalificări.

Foto: Facebook Rugby România


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns