Dan Alexa: „Trebuie să arătăm ca o echipă care se bate la promovare”

Fotbaliștii alb-violeţi susțin duminică ultimul examen din prima parte a campionatului.

ASU Politehnica îşi propune un rezultat pozitiv la Chiajna, în duelul cu Concordia, pentru a nu depinde de rezultatele de pe alte stadioane.

Calculele pentru play-off au rămas complexe şi după penultima rundă a Ligii a II-a, în care echipa timișoreană a stat.

Nu mai puţin de 11 formații pot spera la o clasare în Top 6.

„Într-adevăr, suntem foarte multe echipe, se poate întâmpla orice în ultima etapă. Mergem la Chiajna cu gândul clar de a lua punct sau puncte. Am avut acel semieşec la Pandurii, din păcate, problema noastră de-a lungul întregului an este că nu reuşim sau foarte rar reușim să legăm două victorii. Dar suntem încrezători, este ultimul meci din sezonul regulat. Sigur, încă avem şanse mari la accederea în play-off, dar noi trebuie să arătăm că suntem o echipă care se bate la promovare, trebuie să arătăm bine şi am încredere că jucătorii care vor intra vor face absolut totul pentru a câştiga”, a declarat tehnicianul polist Dan Alexa.

Despre condiţiile de joc aparte din această deplasare, el a spus următoarele: „Terenul sintetic nu ne avantajează, dar trebuie să ne adaptăm, pentru că aşa sunt condiţiile. Întâlnim Chiajna, o echipă mult schimbată în bine, cu jucători foarte buni, nu au pierdut deloc de la începutul anului, cu siguranţă este un meci greu”.

Toți poliștii sunt apți pentru acest meci important.

„Nu există nici o absenţă, avem tot lotul valid. Eu sunt suspendat, am aflat că sunt suspendat trei etape. Am greşit şi pentru asta plătesc. Am un staff în care am mare încredere, ştiu exact cum gândesc eu şi sunt convins că vor fi la cel mai înalt nivel”, a mai spus Dan Alexa.

Antrenorul principal al grupării bănățene a fost eliminat în jocul cu Pandurii Târgu Jiu.

„Avem şanse importante şi dacă am pierde la Chiajna, dar nu vreau să văd asta la jucătorii mei. Îmi doresc să văd determinare, îmi doresc să arătăm că suntem o echipă care a condus sau a fost mereu între primele trei-patru echipe ale campionatului şi trebuie să ne respectăm blazonul, să mergem acolo ca o echipă cu experienţă, care joacă pentru un obiectiv, nu să aşteptăm din partea celorlalţi ajutor”, a conchis antrenorul Politehnicii Timișoara.

Partida din deplasare cu fosta prim-divizionară Concordia Chiajna se va disputa duminică, de la ora 15 (Digisport 4).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns