Sălile de fitness şi de sport vor fi închise în localitățile unde rata de infectare este peste 4 la mie

Activitatea sălilor de sport și fitness se suspendă în localitățile unde rata de infectare cu Covid-19 este mai mare de 4 la mia de locuitori, măsura încetând atunci când incidența scade sub 3,5 la mie – a anunțat secretarul de stat Raed Arafat, conform HotNews.ro.

Membrii Guvernului au anunțat joi seară noile restricții ce vor fi impuse în Romania în contextul pandemiei de Covid-19, măsurile fiind decise de Comitetul pentru Situații de Urgență (CNSU) și aprobate în ședința de Guvern.

Asfel, hotărârea CNSU prevede, printre altele: „Suspendarea activităţii operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în domeniul sălilor de sport/fitness, în localităţile în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori. Aplicabilitatea măsurii încetează când rata de incidenţă scade sub 3,5 la 1.000 de locuitori”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sălile de fitness şi de sport vor fi închise în localitățile unde rata de infectare este peste 4 la mie

  1. Bravo! Si sa fie pusi sa isi faca si curatenie intre timp. In plus, sistemul de aer conditionat nu are voie sa recircule aerul din interior!

Lasă un răspuns