Noi restricții în România, anunțate de Raed Arafat. Măsuri dure pentru localitățile în care se atinge 7,5 la mie rata de infectare

Noi relaxări ale restricțiilor: Guvernul permite organizarea de evenimente sportive și culturale test: pot participa persoane vaccinate, testate sau vindecate de COVID-19 / Liber la pelerinaje

Raed Arafat a anunţat noi restricții la nivel național, măsuri care sunt menite să reducă răspândirea virusului SARS-CoV-2. A fost decisă restricționarea circulației după ora 20.00, în localităţile în care incidenţa în ultimele 14 zile este peste 4 la mia de locuitori şi mai mică de 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. De asemenea, unde incidenţa este peste 7,5 la mie, se restricționează circulația după ora 20.00 pe toată durata săptămânii, conform observatornews.ro.

– În cursul săptămânii care a trecut am avut o ședință la nivelul grupului tehnico-științific, unde a fost discutată situația actuală, incidențele care sunt, au fost propuse mai multe măsuri, rezultând hotărârea care o avem în față, rezultând hotărârea numărul 20 din 2021.

– Măsurile care au fost adoptate sunt următoarele: Referitor la intervalul orar în care este permisă circulația. Unde incidența va fi peste 4 la mie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică circulația va fi permisă până la orele 20, nu 22, iar operatorii economici până la 18. Revenirea asupra acestei măsuri se face când incidența scade sub 3.5 la mie.

– Dacă incidența depășește 7.5 la mie, circulația va fi permisă până la orele 20 pe toată durata săptămânii, iar operatorii economici până la 18, iar revenirea va fi dacă scade sub 7 la mie.

1 Comments
Erik 26/03/2021
Jale mare cu acești nenorociți.. care îmbolnăvesc oamenii psihic. Omul are nevoie de miscare ,  nu sa fie ținut în casa ca un animal. Plecați dracului din Țară,..Pe Franta o dau ca exemplu??? Franta și-a macelarit poporul..au uitat oamenii istoria Franței. După fapta si RASPLATA. Nimic nu rămâne ne-contorizat de DUMNEZEU.