Dacia își întrerupe activitatea. Anunțul oficial, ce se întâmplă cu fabrica de la Mioveni

Uzina Dacia a iniţiat un proces de plecări voluntare. Cine pleacă, poate primi între 16.000 și 105.000 lei net

Dacia își întrerupe activitatea. Anunțul oficial, ce se întâmplă cu fabrica de la Mioveni.

Decizie de ultimă oră din partea companiei Dacia! Activitatea o să fie întreruptă, așa că reprezentanții au făcut un anunț ce vizează activitățile de la fabrica din Mioveni. În următoarea perioadă, se anunță schimbări drastice printre angajați.

Schimbări la Dacia. Ce se întâmplă cu activitatea în următoarea perioadă

Reprezentanții Dacia au trimis o notă informativă prin care anunțau angajații de ce o să se întâmple în următoarea perioadă.

Ca urmare, programul o să fie adaptat în funcție de criza globală a componentelor electronice auto, după ce pandemia a pus bețe în roate companiilor din toată lumea.

Încă de la începutul crizei generate de coronavirus, multe afaceri au fost nevoite să își închidă ușile.

Oamenii s-au confruntat cu probleme în momentul în care au rămas fără loc de muncă. Iar acum, se pare că Uzina Vehicule Dacia își va întrerupe activitatea în perioada 2-10 septembrie, potrivit e.pitești.ro.

Mai cu seamă, în zilele de 2,3,6, 7 și 10 septembrie o să fie realizate, în mod excepțional, activitățile ce au legătură cu presajul, caroseria, anume piesele de schimb, CKD și amorsare fluxuri de fabricație, montajul, anume retușul vehiculelor, mentenanța programată și recepția pieselor, adică descărcarea camioanelor.

Cum o să fie plătiți angajații ce o să rămână acasă, de fapt

De asemenea, activitatea de la Uzina Mecanică și Șasiuri Dacia o să fie desfășurată conform programului normal, dar o să existe câteva excepții. Printre ele se numără activitățile ce au legătură cu liniile sincron, legate de procesul de fabricație, uzinajul pieselor pentru motor K și liniile de uzinaj și sudură șasiuri legate de liniile sincron.

Angajații Dacia o să fie și ei nevoiți să se confrunte cu anumite schimbări în următoarele zile. Mai ales pentru că numărul personalului o să fie adaptat în funcție de nevoile clienților externi, dar și de programul UVD, UMCD. Ca urmare, cei ce o să rămână acasă o să fie plătiți cu 85% și tichete de masă.

 

 

playtech.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *