Mii de consumatori, afectați. Colterm întrerupe furnizarea apei calde în două cartiere

Fără apă caldă și căldură pe zeci de străzi din Timișoara

Mii de consumatori, afectați. Colterm întrerupe furnizarea apei calde în două cartiere

În vederea efectuării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, Colterm întrerupe furnizarea apei calde în 2 și 3 septembrie 2021, după cum urmează:  

·         Joi, 2 septembrie, la  PT 50, între orele 8-22Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 1 Decembrie, F.C. Ripensia, Craiova, A. SalignyTineretului, Martir Cristina Lungu, Feleacului, Surorile Martir Caceu.

CITEȘTE ȘI: Spitalul de Copii din Timișoara redeschide secţia ATI cu paturi COVID

·         Tot joi, 2 septembrie, începând cu ora 8, până vineri, 3 septembrie, până la ora 22, la PT 13 și Diana.  Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Arieș, Bv. Eroilor de la Tisa, Cluj, Constanța.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea Colterm recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mii de consumatori, afectați. Colterm întrerupe furnizarea apei calde în două cartiere

Lasă un răspuns