Cutremur pe scena politică timişeană. Primarii din mai multe partide se asociază şi pregătesc o lovitură electorală

primari

Un adevărat şoc este pe cale să se producă în politica locală. Lovitura vine din partea primarilor care s-au opus organizării alegerilor în PSD Timiş şi au preferat să stea departe de scrutinul intern.

CITEȘTE ȘI: Anchetă internă la IPJ Timiș după ce un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba – Bărbatul ar fi sunat la 112, polițistul i-ar fi spus să doarmă liniștit (foto)

Toată suflarea vorbea de trecerea acestora, în viitorul apropiat, la Pro România, însă iată că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Aproximativ zece edili din PSD, ALDE şi UNPR urmează să adere la Grupul de Reformă şi Acţiune Locală (GRAL), o structură din care fac parte, culmea, primarii rebeli din PNL Timiş!

CITEȘTE ȘI: Caz misterios: locuitorii unui sat găsesc bani în cutiile poştale

GRAL este condus de o tripletă formată din Alin Nica, Dănuţ Groza şi Petru Roman, adică primarii localităţilor Dudeştii Noi, Sânnicolau Mare şi Deta, care s-au poziţionat categoric împotriva primarului Timişoarei, Nicolae Robu, ca preşedinte al PNL Timiş.

Acest grup militează pentru o mai bună comunicare în PNL Timiş, nepunându-se, însă. niciodată problema ca membrii săi să părăsească partidul.

Prin cooptarea şi a unor primari din alte partide, e limpede că GRAL capătă o nouă anvergură şi este foarte posibil să devină un vehicul electoral la viitoarele alegeri locale.

Surse din interior spun că trecerea se va face până la sfârşitul acestei luni şi că GRAL se va transforma, în 2020, într-un partid care să aibă candidaţi proprii la alegeri, având stabilit chiar şi un slogan: „Fără politică, doar administraţie!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Cutremur pe scena politică timişeană. Primarii din mai multe partide se asociază şi pregătesc o lovitură electorală

  1. Felicitari doamnelor si domnilor! Oameni alesi nominal de comunitatile din care fac parte inteleg ca au responsabilitate fata de cetateni si nu se tem ca un imbuibat din fruntea partidului nu-i va mai pune pe lista daca nu pupa mana cui trebuie. Bravo si succes!

  2. Era si cazul si timpul.Robu este un perosnaj toxic, habar nu are de administratie, iar politic vorbind este un dezastru.
    Vreti scor la alegeri, faceti curat si aruncati-l pe acest netyrbnic in uitare!

  3. Foarte bine, daca ar pune-o si de un partid regional banatean ar fi extraordinar. Bravo lor, menirea unui bun administrator nu este aceea de a linge sezuturile miticilor. Sustin.

  4. si o să-l sustină pe lingăul de grindeanu? căci de fapt nu au nici un om care să îl arunce împotriva lui robu care a realizat în timisoara ceea ce toti primarii de la revolutie pînă la el nu au realizat mai ales cu toti cîrcotasii din opozitie sau din proprul partid.

  5. Cel mai prost primar din istoria orasului, Robu, care a dus orasul aproape de faliment in vremuri in care toate celelalte orase au realizari majore. Se lauda cu putinele lucrari in timp ce orase similare renasc pur si simplu. O rusine acest primar laudaros si ingamfat! In plus, a promovat numai nulitati si smecheri!

    1. Corect punctat. Cel dinainte a vandut orasul @romanilor@, asta de acum e un visator HABARNIST. Ne/am pricopsit…. vai si amar Timisoara…

  6. E simplu, din 2020 sa se intruduca AUTONOMIA FISCALA si DECENTRALIZAREA. Fara astea doua totul este doar o frectie la picior de lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *