Curățenia Timișoarei începe de acasă. Campanie pentru colectarea gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice

Curățenia Timișoarei începe de acasă. Campanie pentru colectarea gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice

Un nou serviciu gratuit de preluare a DEEE de la domiciliu în municipiul Timisoara, în cadrul campaniei de mediu denumită generic „Curățenia municipiului nostru începe din casele noastre!”.

14 octombrie este Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, iar cu această ocazie, Primăria Municipiului Timișoara în colaborare cu Asociaţia CASUS (cu drept de folosință a mărcii înregistrate ECOARENA) dă startul campaniei pentru colectarea deșeurilor electrice și electrocasnice.

Pentru comenzi de preluare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice de la domiciliu, peroanele fizice vor putea apela  zilnic, de luni până vineri,  numărul de telefon 0751.302.120 sau 0800.444.800 (serviciu gratuit) între orele 9-17.

CITEȘTE ȘI: Consilierul local Radu Țoancă: „E revoluție. O să iasă oamenii în stradă”

Până în 24 noiembrie vă puteți debarasa rapid și gratuit, cu un simplu telefon, de orice aparate electrice vechi sau defecte, grele sau voluminoase, și aveți șansa de a câștiga premii la tombola ce va avea loc în 24 noiembrie.

Echipa Serviciului de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Participanții la această acțiune de colectare au șansa să câștige unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: 10 bucăți fier de călcat; 10 bucăți blender de bucătărie; cinci bucăți uscător păr; două bucăți mașini de găurit; două bucăți polizor unghiular; un aspirator cu sac. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în 24 noiembrie, la ora 12, online pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ECOarena-100968504709125/

Pentru detalii și informații despre campanie cei interesaţi pot lua legătura cu reprezentantul Serviciului de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara, la  telefon  0751320120 sau accesand site-ul www.ecoarena.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns