Și elevii de la Liceul de Artă „Ion Vidu” vor învăța de acasă. Cursurile se mută în online

Și elevii de la Liceul de Artă „Ion Vidu” vor învăța de acasă. Cursurile se mută în online

Încă o instituție de învățământ din Timișoara a decis să suspende cursurile. Începând de mâine, elevii vor învăța de acasă, părinții fiind deja anunțați prin mesaje trimise pe grupurile de WhatsApp.

CITEȘTE ȘI:  Curățenia Timișoarei începe de acasă. Campanie pentru colectarea gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice

„În ședința de astăzi, 13.10.2021, consiliul de administrație a hotărât intrarea în scenariul 3, adică toate activitățile didactice se vor desfășura online timp de 14 zile, începând de mâine 14.10.2021 – 27.10.2021”, este mesajul ce a putut fi citit, în această după-amiază, de părinții elevilor de la „Ion Vidu”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Și elevii de la Liceul de Artă „Ion Vidu” vor învăța de acasă. Cursurile se mută în online

  1. Cind directorii de școli înghesuiau acu o lună la festivismele lor, elevi, dascăli, parinti, Dom Ministru, la fel și sefii ISJ, DSP, asistau NEPASATORI, în ciuda apelurilor disperate ale medicilor experți. 
    Acu plătim factura raspindirii Covid prin imbecilitatea multor dascăli din fruntea scolilor și universităților. Evident ca nimeni NU âi va trage la răspundere; devreme ce edilii (mai cu seamă cei liberali, precum Alin Nica) s-au inghesuit la Festivități, în reflexul lor de politruci disperați după preaslăvire…

Lasă un răspuns