Cum va fi vremea în perioada următoare! ANM a publicat prognoza pe următoarele patru săptămâni

timisoara 40

Vremea va fi foarte caldă în următoarele patru săptămâni, cu temperaturi mult mai mari decât cele normale pentru această perioadă, iar ploile vor fi şi ele prezente, în cantităţi mari chiar în ultima jumătate a lunii august.

CITEŞTE ŞI: Toată Timișoara știe: un oltean la primărie!

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, când se anunţă vreme caniculară, cu excepția unei singure săptămâni.

Săptămâna 10 – 17 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local în regiunile sudice, vestice și nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-vestice și centrale.

Ploi excedentare, temperaturi normale

Săptămâna 17 – 24 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

CITEŞTE ŞI: Telenovelă politică în Timiș: Un fost concurent de la ”Insula Iubirii” candidează la Primărie și vrea să-i sufle postul celui care i-a furat iubita

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în extremitatea de vest a țării, dar și deficitare, local, în regiunile sudice, centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 24 – 31 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile sudice și estice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, dar și în general deficitar în cele sudice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Septembrie începe cu vreme mai caldă decât nomalul perioadei

Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi ușor deficitare în regiunile centrale și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *