Cum va fi vremea de Revelion. Temperaturi neobișnuite la începutul anului 2020

om zapada

Administrația Națională de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, pentru toate regiunile țării.

CITEȘTE ȘI: Guvernul Orban a desființat Institutul Revoluţiei, condus de Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu

Potrivit meteorologilor ANM, în perioada 30 decembrie 2019 – 12 ianuarie 2020 se anunță valori termice normale pentru prima parte a intervalului, estimându-se o ușoară încălzire după data de 4 ianuarie 2020.

BANAT

Intervalul de prognoză va debuta cu un regim termic în general caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu maxime diurne în medie de 2-4 grade și minime de -6…-4 grade. După data de 4 ianuarie, estimările prognostice indică o probabilitate mare pentru înregistrarea unor temperaturi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit, cu valori maxime de 4…6 grade și minime de -4…-2 grade, mediat regional.

În cea mai mare parte a intervalului de referință, regimul pluviometric va fi deficitar, probabilitatea pentru precipitații fiind mai ridicată doar în ultimele zile.

CRIŞANA

Primele zile ale intervalului de referință vor fi caracterizate de valori ale temperaturii aerului apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu maxime diurne în medie de 2…4 grade și minime de -6…-4 grade. După data de 04 ianuarie, estimările prognostice indică o probabilitate mare pentru înregistrarea unor temperaturi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit (în special valorile diurne), cu maxime de 3…6 grade și minime de -4…-2 grade, mediat regional.

Probabilitatea pentru precipitații va fi în general redusă pe parcursul intervalului de referință, dar cu precădere în prima săptămână.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns