Cum sfidează unii bunul-simţ, chiar în centrul Timişoarei

bizon 22

Problema parcărilor în Timişoara nu este o noutate şi, din păcate, se acutizează pe zi ce trece. Cei mai mulţi dintre noi pierd, zilnic, minute bune pentru a-şi lăsa autoturismul regulamentar şi civilizat. Sunt, însă, şi excepţii nefericite, prin atitudinea lor unii şoferi sfidând atât legea, cât şi bunul-simţ.

Maşina din imaginea alăturată a fost lăsată, pe strada Paris, ocupând toată lăţimea trotuarului, în ciuda faptului că vis-a-vis este o parcare cu plată, în care erau locuri libere…

Foto: Facebook / INFO TRAFIC Jud. TIMIŞ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Cum sfidează unii bunul-simţ, chiar în centrul Timişoarei

 1. A fost foarte frumos până în anii ‘70. Dacă nu mai este atât de frumos ca înainte cauza o știm cu toții .
  Articolul se referea la problema parcărilor ilegale care denota lipsa de educație (7 ani de acasa) cât și lacunele din activitatea poliției locale și poliției rutiere.

  1. Nu stiu ce ai vazut tu frumos pana in anii ’70, ca eu cunosc Timisoara incepand cu aniui ’60 si nu imi amintesc de vreo minunatie de oras. Despre anii ’50 mi-a povestit un vecin si spunea ca era chiar mai rau, cu gasti de cartier care se bateau intre ele, marunte mafii locale, saracie si mizerie.

    1. Rom-engleza pe care o folosesti („Ce cool”) te recomanda drept un tanar nelinistit, care nu a trecut de 30 de ani, ce se baga singur in seama pe Internet si care – mai important – vorbeste despre „minunatii ani ’70” din auzite, din ce i-a spus vreun frustrat ignorant. Daca, insa, ai depasit 30 de ani, atunci esti unul din acele cazuri cand varsta biologica si varsta mentala nu au avansat in sincron, una dintre ele a ramas mult in urma si stim prea bine care…

 2. mda. mi se rupe de anii 50-70 si ceva dupa. ma intereseaza anii 2017 si ce vine dupa. suntem, pe romaneste dintr-un cacat in altul. votati-l pe robu si totu e bine. pentru el, fireste!

  1. Totul începe cu cei șapte ani de acasa, sa te exprimi manierat și cu respect de sine pare o raritate indubitabila. Vrem o țara ca afara, centru frumos dar și comportament din bătătura, o imposibilitate evidentă.

 3. Un nesimtit cu o troaca adusa din gunoaiele altora nu vrea sa plateasca pentru parcare. In rest cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavarsire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *