Lucrări finanțate din bani proprii într-o comună din Timiş. Ce se face la Giulvăz, Crai Nou, Ivanda şi Iohanisfeld

giulvaz 3

Primarul unei comune din Timiş a declarat, în legătură cu posibilitatea ca veniturile bugetelor locale să scadă anul viitor ca urmare a revoluției fiscale, că „indiferent ce va fi, primăriile tot vor realiza investiții, doar că, în loc de cinci, vor face patru”.

Este afirmaţia edilului-şef din Giulvăz, Florentin Cristeți, care a precizat că printre lucrările finanțate din bani proprii sunt de amintit cele de la iluminatul public – în curs de execuție – din satul aparținător Ivanda, parte din investiția comunei de înlocuire a lămpilor actuale cu altele cu LED-uri, mai economice și mai eficiente. Autoritățile au ales să efectueze înlocuirea celor 520 de lămpi existente în rate investiționale, în următorii ani.

Cu finanțare de la bugetul local, în acest an primăria a mai realizat platoul betonat din curtea sediului acesteia (în imagine), cel de la căminul cultural din Crai Nou și trei kilometri însumați de trotuare în toate satele aparținătoare de unitatea teritorială.

Edilul spune că, având în vedere că se execută modernizarea drumului DJ 593D Ivanda-Iohanisfeld, autoritatea publică locală a dat și ea o mână de ajutor constructorului prin asigurarea unui depozit pentru moloz și rezolvarea punctuală a unor probleme apărute odată cu avansul șantierului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *