Cum se vede la Bucureşti Alianţa Vestului: „Mișcare de ultimă oră. Manevre pentru ruperea României”

Oamenii fideli președintelui Klaus Iohannis se grupează.

A fost devoalat planul secret al oamenilor președintelui: cei patru care vor să rupă Vestul, la exact doi ani de când este la putere actuala coaliție PSD-ALDE, doi ani de la alegerile care l-au scos din minți pe Klaus Iohannis de la scorul rușinos obținut de partidul său, scor care nu i-a permis președintelui să-și pună „guvernul lui”, așa cum a anunțat public de multe ori.

CITEŞTE ŞI: Vremea se schimbă radical. Viscol puternic în România, de săptămâna viitoare

De doi ani lucrează Klaus Iohannis la acest plan.

Patru primari ai unor orașe din Transilvania și Banat au format „Alianța Vestului” și vor să se rupă de București.

Ei intenționează să nu mai depindă financiar de Capitală și vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.

CITEŞTE ŞI: Cerere în căsătorie inedită, la Timişoara. Foto

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției pentru Modernizare României, este unul dintre primii critici ai „Alianței Vestului”.

„Am reacționat vehement pentru că de patru ani de zile noi ca și coaliție, cu informații certe, am avertizat, și postul dvs. de televiziune a fost printre puținele care au și reflectat corect și obiectiv aceste informații. Este evident că există, din păcate, o tendință a Ungariei, împreună cu niște țări care nu-și doresc foarte mult o Românie mare și puternică, să o divizeze. O Transilvanie independentă de facto și nu plecarea cu ea în spate, cum încearcă unii să ducă în derizoriu argumentele noastre, ci o Transilvanie independentă administrativ sau politic este visul nu numai al Ungariei. ci și a altor țări”, a spus Alexandru Cumpănașu.

CITEŞTE ŞI: Timişoreanul Florin Călinescu iese la rampă după avertismentul uluitor făcut de Viorica Dăncilă: ‘Normal că va fi demis’

„Este un act de separatism economic din partea PNL. Mă întreb, este vorba doar de un act de separatism economic sau, de fapt, este un mesaj politic din partea PNL că dorește să rupă Transilvania de restul țării. Este un mesaj ideatic, care în an de Centenar nu ar fi trebuit să existe. E un gest iresposabil”, a adăugat europarlamentarul Gabriela Zoană, conform antena3.ro.

VEZI MAI MULTE AICI


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Cum se vede la Bucureşti Alianţa Vestului: „Mișcare de ultimă oră. Manevre pentru ruperea României”

  1. Crapa ficatii in psdisti. Dupa Bucuresti e cea mai performanta zona economic. Si primarii sunt de la PNL (de fapt fosti PDL).
    Toati primarii rosii sunt zeroooo. De aia mustesc de ura.

Lasă un răspuns