Cum au reacţionat sârbii când au aflat despre maşinile timişorenilor furate la Kopaonik

novosti

Presa din Serbia a relatat pe larg cazul celor cinci timişoreni cărora le-au fost furate maşinile în staţiunile Kopaonik şi Raška, evenimente petrecute în noaptea de 30 spre 31 decembrie şi în cea de Revelion.

Una dintre publicaţiile care a acordat atenţie incidentului este Novosti, care a preluat şi cele scrise pe Facebook de către unul dintre păgubiţi.

Pe de altă parte, în articolul de pe novosti.rs este menţionat şi punctul de vedere al poliţiei din Kraljevo, care susţine că ar fi fost furate doar două autoturisme „Audi” (un al treilea nu a putut fi pornit), şi nu cinci, aşa cum afirmă timişoreanul.

Cetăţenii sârbi nu au rămas indiferenţi la întâmplarea nefericită prin care au trecut timişorenii, existând foarte multe reacţii la articolul de pe novosti.rs.

„Reclamă proastă pentru Serbia. Dacă poliţia ar patrula mai mult, nu ar fi fost astfel de cazuri de furturi. Sper că hotelul va acoperi paguba, deoarece ar fi putut măcar să ofere un loc de parcare sigur oaspeţilor săi”, scrie un sârb.

„Un lucru e sigur, ei nu vor mai veni niciodată în Kopaonik”, a comentat altul.

Click pe imagine!

furt kopaonik


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns