Cu trofeul pe masă! ACS Poli şi Dinamo se întâlnesc pe Arena Naţională în finala Cupei Ligii

Prea mult timp a trecut de la ultima finală jucată de o echipă timişoreană. Astăzi, de la ora 20, tocmai împotriva marii rivale Dinamo Bucureşti, băieţii lui Ionuţ Popa au şansa, pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, să scrie istorie şi să cucerească în premieră Cupa Ligii.

Puţini le dădeau şanse bănăţenilor să treacă măcar de primul tur al competiţiei, dar iată că prin multă muncă alb-violeţii au reuşit să ajungă în ipostaza de a evolua cu trofeul pe masă.

Este păcat, însă, că majoritatea celor care au pus umărul la această calificare nu pot evolua în cel mai important meci. Situaţia impune ca titularii să fie menajaţi, căci Liga Profesionistă de Fotbal a programat, marţi, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, o „finală” şi în campionat. În seara acelei zile va avea loc duelul cu Pandurii Târgu Jiu, unul pe care forul condus de Gino Iorgulescu a refuzat să-l amâne.

O victorie polistă este obligatorie pentru realizarea principalului obiectiv al acestei stagiuni, salvarea de la retrogradare.

În acest context, este de aşteptat ca lotul trupei de pe Bega la partida de astăzi cu Dinamo să fie, din nou, unul format din mulţi tineri. Dar asta nu ne opreşte să ne bucurăm de fotbal şi să le ţinem pumnii strânşi băieţilor în alb-violet.

0 Comments

No Comment.