Cu salteaua pe post de barcă, pe un „lac urban” din vestul țării. Gestul unui tânăr a devenit viral. Video!

salteaua

Situație tragi-comică la Hunedoara, localitate în care mai multe străzi au fost acoperite de apă în urma ploii torențiale care a căzut luni după amiază. Din dorința de a atrage atenția autorităților și celor responsabili, un tânăr din municipiu a ieșit la plimbare cu… salteaua pe „lacul urban”, format între blocuri.

Toată scena s-a petrecut în zona Piața Florilor din municipiul Hunedoara. Cu barca sa improvizată, tânărul s-a plimbat pe „lacul urban” ce s-a format în urma ploii. Ba chiar a măsurat și nivelul apei: aproape o jumătate de metru în unele locuri. “Plajă pe un “lac urban”. Ce frumos! Dacă aș fi avut o undiță, ar fi fost chiar perfect. (…) Sunt în municipiul Hunedoara, nu într-un sat…(…) Cine mai are nevoie de vacanță în Grecia, în Turcia sau mai știu eu pe ce litoral străin, când poți să te distrezi fain frumos pe strada din fața blocului”, spune tânărul, care s-a filmat în timp ce vâslea de zor, de pe saltea, cu o lopățică prin „lacul” format.

CITEȘTE ȘI: Febră, dureri de cap, crampe. Simptomele care au trimis la medic aproape 200 de timișeni

Trecătorii au rămas uimiți la vederea tânărului, plutind pe apă, de pe saltea. Ba chiar unii dintre ei, s-au oprit de pe margine și i-au cerut să îi lase să îl fotografieze, scrie realitateadehunedoara.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *