Cu mașinile prin… Piața Libertății

piata libertatii 2

Nu mai puțin de 21 de conducători auto care au circulat cu mașina în zona pietonală din centrul orașului au fost sancționați. Aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă, identificați și trași la răspundere.

Zilele trecute, un șofer care a intrat cu un autoturism Renault pe strada E. Caruso, pe strada Gen. Praporgescu și prin Piața Libertății a fost sancționat cu amenda maximă de 435 de lei și două puncte de penalizare.

”Deși unii trec cu viteză, punând în pericol integritatea corporală și chiar viața pietonilor care se află în zonă, atragem atenția că aceștia sunt ulterior identificați, fiind luate măsurile legale aflate în competența poliției locale. Cu această ocazie, facem din nou apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere și să nu circule în zonele în care nu este permisă pătrunderea autovehiculelor, în caz contrar fiind identificați și sancționați”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Cu mașinile prin… Piața Libertății

  1. Montați trei bile identice cu cele de pe lângă linia de tramvai la capătul străzii Praporgescu dinspre Piata Libertatii si gata bâlciul.

      1. Bilele (confecționate din tabla subțire fixata în jurul unui ax vertical) pot fi demontabile și prevazute în acest sens cu un dispozitiv de blocare la baza axului care permite blocarea/deblocarea prin rotire în jurul axului vertical. Fiind ușoare se scot ușor fără chei sau alte instrumente speciale. Mulțumit? Alta întrebare.

Lasă un răspuns