„Cu ce m-am ales în viaţă?”

sorin grindeanu 5

Cei care îl cunosc mai bine pe Sorin Grindeanu ştiu că acesta are o uşoară contorsiune la nivelul feţei, un fel de grimasă care-i apare în diferite stări emoţionale.

După ce a devenit premier şi atenţia publică s-a mutat asupra sa, mulţi se întrebau ce-i cu acea grimasă, de ce zâmbeşte primul-ministru într-un mod cam ciudat, cum nu mai văzuseră la alţi lideri politici. „E naturală, nu avem ce-i face”, spuneau cei din staff-ul premierului.

Evenimentele s-au succedat foarte rapid şi nimeni nu a mai fost atent la grimasa lui Grindeanu. A fost cod roşu, sute de mii de oameni în stradă, scandal pe legi, cine mai avea timp pentru uşoara contorsiune a liderului venit de la Timişoara şi bombardat din toate părţile?

Se părea că Grindeanu va intra în istorie ca un executant fidel al lui Liviu Dragnea, un premier şters, cum au fost atâţia. A venit, însă, momentul de săptămâna trecută, când faţa lui Sorin Grindeanu s-a transformat total. Am revăzut nu doar grimasa de care se uitase, ci o schimbare a expresivităţii întregului chip.

Toată faţa lui Grindeanu era plină de contorsiuni care-i trădau emoţia, revolta faţă de nedreptăţile îndurate şi credinţa că lucrurile se pot schimba. Era o grimasă generală şi, ceea ce e cel mai important, se vedea de la o poştă că ea e naturală, fără să mai fie nevoie să o spună consilierii săi.

Tocmai această naturaleţe, această revoltă sinceră, spontană, omenească şi perfect sesizabilă de omul simplu, îl legitimează pentru prima dată pe Sorin Grindeanu ca lider politic naţional. Grimasa lui transmite mai mult decât orice mesaj şi acesta este capitalul său politic cu care s-a ales în scurta sa experienţă ca prim-ministru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

14 thoughts on “„Cu ce m-am ales în viaţă?”

   1. La baza e banatan ca tine, negricios si cu parul unsuros, la fel ca tine si la fel ca regele vostru Ionelas. Ma-sa e banatanca din Caras si ma-sa conteaza, ca ta-sau poate sa fie oricine.

 1. Raman la parerea ca, in ciuda aparentelor Sorin Grindeanu a fost o VICTIMA A SISTEMULUI si nu doar a celui national. De asemenea ca, este un cetatean mult mai onest, capabil si pregatit decat vasta majoritate a concetatenilor sai, cu precadere a celor din MEDIUL POLITIC! iii doresc sa-i dea Bunul Dumnezeu in continuare sanatate si nervii tari si sa nu se lase coplesit de nemernicia unui SISTEM (international) care elimina pe cei care refuza sa linga talpile celor ce deocamdata mai joaca inca roluri (de titulari sau de figuranti) in CABALA MONDIALA A STAPANILOR LUMII. Sunt convins ca, in ciuda adversitatilor corului de vuvuzele mercenare, SORIN GRINDEANU are un VIITOR ADMIRABIL (undeva pe aceasta planeta…). God bless!

 2. nu cred ca mi se pare cand va spun ca linsul in cur dauneaza grav sanatatii … adevarul e ca, ramane STERS, MEDIOCRU si AROGANT in acelasi timp. Nu am inteles de ce, daca spune ca e de cealalta parte ce l-a tinut linga Dragnea in luna Aprile, de exemplu? Nu inteleg de ce si-a pus linga el numai securisti, soferi si pitzipoance? Nu inteleg de ce l-a numit pe Ponta (exceptand faptul ca sunt verisori)? Nu inteleg de ce s-a dus la Palatul Victoriei pina la urma, daca nu era pregatit? Caci NU E!
  Nu inetelg multe si nu cred ca nici el nu intelege ca in atatia ani de cariera e STERS, FARA NICIO REALIZARE … SLUGARNIC …

 3. Din pacate acest banatean adevarat, a facut mai mult rau decat bine. Pacat ca a ajuns un premier fara prea multa coloana vertebrala, mai bine ramanea acasa, din cauza lui Timisul va deveni un fel de Oaie Neagra a Romaniei.

 4. UN OM CARE SI-A RECUPERAT ONOAREA SI A FACUT UN BINE ROMANIEI, ATRAGAND ATENTIA ASUPRA TENDINTELOR DICTATORIALE ALE LUI DUIE MRAGNEA. AM FOST IN STRADA IN FEBRUARIE, AM URLAT DIN TOTI PLAMANII CONTRA HOTIEI DE OUG13. GRINDEANU A REDEVENIT UN OM INTEGRU. MENTINE-TE ASA, VIITORUL E AL TAU.

 5. Grindeanu si-a sacrificat situatia personala pentru binele PSD .Era presedinte Consiliu Judetean de Timis, presedinte al organizatiei judetene Timis a PSD, nu avea nevoie de o functie de Premier efemera pe termen scurt.
  Avea totul in Timis plus atuul tineretii. La Bucuresti l-au mancat oamenii lui Dragnea, mai ales femeile din Teleorman si Dolj membre ale guvernului si nu numai. Dragnea este cancerul PSD un om malefic, dictatorial si razbunator unde mai pui ca este si condamnat penal, Este o rusine pentru PSD , nu stiu ce fac PSD-sti din Cex de ce stau cu frica si nu iau masuri impotriva dictaturii lui Dragnea ? Dupa parerea mea PSD a devenit acelasi lucru cu PCR si v-a avea aceeasi soarta. Grindeanu a gresit ca a acceptat ministrii lui Dragnea, practic cel de=al doilea conducea guvernul. Se vedea cu ochiul liber acest lucru, in momentul cand Grindeanu s-a trezit la realitate a fost scuipat ca o masea stricata de Oamenii si femeile de casa ale lui Dragnea. PSD este feuda de Teleorman a lui Dragnea. Rusine . v-ati batut joc de un om tanar cu viitor politic si nu numai pentru un puscarias ca Dragnea. Rusine PSD .

 6. se lauda caci un membru al familiei a fost deportat .din aceasta cauza nu la primit si nici macar un telefon pentru presedintele fostilor detinuti politici .adevarat oltean. din partea materna se aude ca este basarabean ceva cu refugiati basarabeni la masloc .buna combinatie . in rest postacii cu masini de MH TGJ DJ au si tupeu specific .

Lasă un răspuns