Proiecte majore de infrastructură la Jebel: extinderea canalizării și asfaltarea unor străzi

jebel 5

Administrația publică din comuna Jebel a ales să solicite finanțare guvernamentală pentru doar trei proiecte, care să completeze ceea ce a mai rămas de executat în urma implementării proiectelor europene deja derulate.

Primul dintre ele se referă la extinderea canalizării, mai precis la executarea a 220 de branșamente individuale la gospodării. Trebuie precizat că extinderea utilităților mai cuprinde o etapă, investiția de un milion de euro urmând să fie făcută de operatorul regional de apă-canal Aquatim, căruia i-a fost încredințat serviciul de către primărie.

Celelalte două proiecte vizează asfaltarea a 8,6 kilometri de străzi, care n-au fost cuprinși în programele anterioare, fiecare dintre ele asigurând suportul financiar pentru jumătate din această lungime.

Edilii încearcă prin aceste proiecte să fructifice oportunitățile programului guvernamental de dezvoltare locală. După cum a declarat primarul Sabin Bociu, există două mici semne de întrebare: „Câte și care din aceste proiecte vor primi finanțare?”.

Dacă vor fi aprobate toate, Jebelul va încheia lucrările de infrastructură, intrând în rândul localităților urbanizate ale județului Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns