Cu ATV-ul prin centrul Timişoarei. Tinerii teribilişti au fost identificaţi

Cu ATV-ul prin centrul Timişoarei. Tinerii teribilişti au fost identificaţi

Tinerii tiribilisti care goneau pe zona pietonala identificati si sanctionati de politistii locali. In urma evenimentului neplacut pentru cetatenii aflati in plimbare pe zona pietonala a orasului, politistii locali au identificat in mai putin de 24 de ore pe cei trei tineri teribilisti care goneau cu ATV-urile prin mijlocul pietonilor.

Fapta lor nu a ramas nepedepsita astfel ca, in cursul zilei de ieri, tinerii cu varste cuprinse intre 23 si 29 de ani au fost identificati si ulterior sanctionati, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 cu amenda pentru fiecare, in cuantum de 435,00 lei si cate 2 puncte penalizare, la permis.

CITEŞTE ŞI: Certificatele digitale cu cod QR, singurele documente recunoscute la trecerea frontierelor din ţările UE începând de vineri

Politia Locala atrage din nou atentia celor certati cu bunul simt ca, astfel de fapte nu raman nesanctionate si pe viitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cu ATV-ul prin centrul Timişoarei. Tinerii teribilişti au fost identificaţi

  1. Nu e teribilism ! E nesimtire , cocalareala , prostie crasa ! Asta e Timisoara ….un oras invadat de idioti si cu o politie inexistenta !!

Lasă un răspuns