CSŞ Lugoj, la ora bilanţului

Sportivii de la CSŞ Lugoj au avut prestaţii notabile la ultimele competiţii din 2018. S-a evidenţiat gimnastul Norbert Marcu, component al lotului naţional de juniori al României.

La naţionalul rezervat categoriei de vârstă juniori – nivelul 3, concurs desfăşurat, recent, la Reşiţa, acesta s-a clasat pe locul întâi la individual compus şi la paralele, reuşind şi două clasări pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere, la cal şi la inele. Norbert Marcu se află sub îndrumarea profesorilor Adrian Meleancă şi Tiberiu Cizmădia.

CITEȘTE ȘI. Mister în jurul morții iubiților din Oravița. Ancheta scoate la iveală informații cutremurătoare

La Cupa României de lupte greco-romane, categoria de vârstă cadeţi, întrecere ce s-a desfăşurat la sfârşitul lunii trecute la Târgu Jiu, David Ritter, încadrat la divizia de greutate 60 de kilograme, a luat o medalie de aur, Otniel Ritter (categ. 60 kg) s-a mulţumit cu argint, iar Amadeo Ilcău (categ. 71 kg) s-a clasat pe poziţia a treia.

În plus, echipa lugojeană alcătuită din cei trei luptători menţionaţi a obţinut locul al treilea în clasamentul general. Sportivii sunt pregătiţi de profesorii Avrămuţ Todorescu şi Laurenţiu Macarei Storus.

La Târgu Jiu, David Ritter a concurat şi la lupte libere, reuşind o nouă clasare pe cea mai înaltă treaptă, la categoria 51 de kilograme. La acest stil, el se antrenat de Emil Vanea şi Valentin Cimponeriu.

CITEȘTE ȘI: Ofertă de nerefuzat: proprietarul unui bloc aflat la un pas de demolare a scos apartamentele la vânzare

În fine, în acelaşi municipiu de reşedinţă al judeţului Gorj a avut loc şi Cupa României la lupte feminine, rezervată cadetelor, unde s-a evidenţiat Amalia Popovici, bronz la categoria 53 de kilograme.

În anul şcolar 2018-2019, CSM Lugoj a obţinut la cele mai importante competiţii organizate pe plan intern opt medalii de aur, trei de argint şi cinci de bronz.

„Avem convingerea că eforturile elevilor-sportivi şi capacitatea profesională a dascălilor care-i îndrumă vor fi susţinute în continuare financiar pentru a obţine noi rezultate de prestigiu pentru clubul nostru şi pentru judeţul Timiş”, a declarat directorul CSŞ Lugoj, Simion Moatăr.

Sursa foto: redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns