CS Krepelka Motorsport, la înălţime în două competiţii automobilistice

Alexandru Krepelka 11

Deja campion la N1, Alexandru Krepelka a schimbat clasa, concurând la H1, rezervată unor maşini mai puternice, în cadrul etapei de la Câmpulung a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Şi nu a avut nevoie de timp pentru adaptare, reuşind să încheie pe locul al doilea la sfârşitul săptămânii trecute, după Robert Barabas.

Krepelka s-a aflat la volanul unei Honda Civic, alta decât cea cu care a cucerit două titluri consecutive în puternica întrecere pe patru roţi organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Barabas a condus un Fiat 126 Proto care, de anul viitor, după modificările ce urmează să fie aduse claselor de concurs, va trece la o categorie superioară.

FRAS se va alinia directivei FIA conform căreia repartizarea piloţilor va fi făcută în baza unei formule complexe ce nu vizează doar capacitatea cilindrică a motoarelor. După înfăptuirea acestei schimbări, Alexandru Krepelka plănuieşte să continue pe Honda cu care a concurat la Câmpulung. La volanul acestei maşini, Marius Nopcea, fost pilot al CS Krepelka Motorsport, a cucerit titlul naţional în urmă cu două sezoane.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş şi partenerilor noştri privaţi Mirko Peroni, Horaţiu Haţegan, Dan Lazăr, Leonard Hantig şi Cristian Rus, care ne susţin în proiectele sportive pe care le derulăm”, ne-a declarat Alexandru Krepelka.

Clubul pe care îl conduce a fost reprezentat la sfârşitul săptămânii trecute într-o altă competiţie automobilistică. Zoltan Martincsek (Peugeot 205) s-a impus la „VTM Timiş – Lacul Surduc” la open şi la clasa 2, iar colegul său Mircea Samuilă a fost al doilea la open şi primul la clasa 3.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns