Nini Dica, primul succes la seniori

nini dica 1

Nini Dica a cucerit trofeul de dublu al turneului de tenis de la Târgu Mureş. El şi Cezar Creţu au trecut în finală de perechea cotată cu şansa a treia la câştigarea competiţiei, Bogdan Apostol – Petru Luncanu.

Patru victorii au obţinut Dica şi Creţu pentru trofeul întrecerii de 15.000 de dolari. I-au eliminat pe favoriţii numărul doi, Vladimir Filip şi George Tatomir, în primul tur, scor 2-6, 6-1, 10-2.

În sferturile de finală, ei i-au învins tot în super-tiebreak şi după ce au cedat primul set pe Nicholas David Ionel şi Nikita Maştakov (Ucraina), 4-6, 6-1, 10-5. A urmat o victorie în două seturi, 7-6 (3), 6-2, cu cuplul Ştefan Paloşi – Alexandru Tomescu, ce le-a asigurat prezenţa în finală.

Ultimul act a fost extrem de spectaculos şi de echilibrat. Dica şi Creţu au pierdut primul set cu 6-4, iar apoi adversarii au avut o minge de meci, la 6-5 în tiebreak-ul setului secund. Odată anulată, ei s-au impus cu 9-7 şi apoi cu 10-5.

La simplu, juniorul Nini Dica s-a oprit în turul secund. În manşa inaugurală, tenismanul timişorean a trecut de Şerban Mucenic, iar în optimile de finală s-a înclinat în faţa favoritului numărul trei, argentinianul Juan Ignacio Galarza, scor 6-4, 7-6 (3).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns