CS Giroc-Chișoda a obținut performanțe uriașe în finala Campionatului Național de Marș

CS Giroc - Chișoda, medalie de aur în finala Campionatului Național de Marș

Federația Română de Atletism și Asociația Județeană de Atletism Timiș au organizat, sâmbătă, la Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, finala Campionatului Național de Marș.

Sportiva Ioanovici Deea, de la CS Giroc-Chișoda, a obținut medalia de aur și titlul de campioană națională în proba de 1,5 km marș Copii 2, aceasta fiind de-altfel și cea mai bună performanță națională din toate timpurile în această probă (8:14.54).

În concursul pe echipe, tot la această categorie, CS Giroc-Chișoda a devenit campioană națională cu echipa formată din atletele Ioanovici Deea, Lăpușcă Adina și Pfeil Karin.

În cadrul aceleiași competiții, vicecampioanele naționale de anul trecut de la cros au obținut, la categoria Copii 1, medalia de bronz în proba de 2 km marș – prin sportivele Pop Denisa, Rămneanțu Ionela, Blaj Diana, Bulacu Maia -, această probă nefiind însă specifică lor.

O prestație excelentă la Junioare 3 a avut-o sportiva Pop Alessia, care este în primul an la această categorie.

CS Giroc – Chișoda, club ale cărui atlete sunt pregătite de antrenorii Staicu Oana și Staicu Sorin, au obținut trei medalii la Campionatul Național de Marș, din care două titluri de campion național.

Foto: Adrian Săcăluș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns