Incident în vestul țării: O femeie beată și-a bătut rudele cu pumnii și picioarele

O femeie care a consumat alcool și-a bătut rudele cu pumnii și picioarele. Acestea au sunat la 112, dar agresoarea nu s-a potolit nici la sosirea jandarmilor. În final, a fost încătușată și transportată la spital.

Potrivit jandarmilor, incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. O femeie beată și-a agresat fizic și verbal rudele, iar acestea au cerut ajutorul autorităților. Femeia violentă nu s-a liniștit nici măcar la apariția jandarmilor și împreună cu sora sa a continuat să-și agreseze rudele. Până la urmă cele două femei au fost încătușate.

„Grupa de intervenție s-a deplasat la adresa indicată și a constatat că, o femeie în vârstă de 35 de ani, și-a agresat fizic membrii familiei, lovindu-i în repetate rânduri cu pumnii și picioarele. În prezența jandarmilor cărășeni, aceasta, împreună cu o soră de-a sa, a continuat să manifeste un comportament violent, atât fizic, cât și verbal, fapt pt care s-a impus măsura încătușării. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, cele două persoane au fost transportate la spital, iar în urma evaluării de către un medic specialist, s-a luat masura internării uneia dintre persoane, la secția de psihiatrie”, au anunțat jandarmii.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns