Cruzime incredibilă! Adolescent filmat în timp ce aruncă o pisică la câţiva metri distanţă (VIDEO)

Un scurt video a şocat internauţii. Postat pe Facebook de o tânără revoltată, filmuleţul arată cum un adolescent ia o pisică de pe un gard, o mângâie şi apoi, cu cruzime, o azvârle cu putere la câţiva metri distanţă, animalul căzând pe şosea.

Clipul a fost filmat după miezul nopţii de un tânăr, Bogdan Buibaş, prieten cu făptaşul, care, de altfel, se amuza copios în timp ce prietenul său tortura pisica.

Făptaşul nu este indicat în filmarea pusă de Buibaş pe contul său de Snapchat şi apoi preluată de o orădeancă revolvată pe grupul Oradea Suntem Noi. „Nu-l cunosc pe cel din filmare, dar mi s-a părut potrivit să raportez această faptă aici. Se poate face ceva împotriva acestui gest de nesimţire?”, a scris fata.

Cei care au vizionat filmuleţul s-au arătat furioşi pe fapta tânărului bihorean şi cer ca acesta să fie găsit şi pedepsit de autorităţi pentru cruzime împotriva animalelor.

După apariţia ştirii pe portalul ebihoreanul.ro, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-au autosesizat şi urmează să deschidă dosar penal în cauză.

„Urmează să întocmim dosar penal şi să efectuăm cercetări potrivit prevederilor articolului 25, alin. 1, litera e, din Legea 205/2004”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În articolul de lege se precizează: „constituie infracţiune şi se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă (…) rănirea sau schinguirea animalelor”, scrie ebihoreanul.ro.

0 Comments

No Comment.